Aileler İstanbul’da LGBT dayatmasına karşı yürüyecek: 150 STK bir araya geldi

LGBT dayatmasına karşı 150 Demokratik Kitle Örgütü harekete geçti. Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun çatısı altında bir araya gelen Demokratik Kitle Örgütleri 18 Eylül'de Saraçhane'de "Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganıyla miting yapacak.

LGBT’ye karşı mücadele için 150 Demokratik Kitle Örgütü sahaya inmeye hazırlanıyor.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican platformun amacını Ulusal Kanal'a anlattı.

Mican, son yıllarda Türkiye ve dünyada LGBT faaliyetlerinin hız kazandığını ve gençlerin biyolojik olarak sorunlarının olmadığını ancak özendirildiğini söyledi.

Aileler de, LGBT propagandasının; sosyal medya başta olmak üzere sinemadan reklamlara, kitaplardan bilgisayar oyunlarına kadar her yere yayılmasından rahatsız.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu; LGBT’nin tüm propaganda faaliyetlerinin ivedilikle durdurulması, tüm aktivitelerinin yasaklanması, derneklerinin kapatılmasını istiyor.

Kısa sürede 150 bin imza sayısına ulaşan platform, aileleri "bu vatanın her evladı bizim, bizim mücadelemiz onlarla değil onları çürümeye itenlerle" sözleriyle LGBT’ye karşı mücadele için 18 Eylül'de İstanbul Saraçhane'de yapılacak mitinge çağırdı.

# istanbul # türkiye # ulusal kanal # lgbt # son # eylül # saraçhane # eşcinsel # Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu