Azerbaycan Devlet Sanatçısı Abdullayeva: "Acımasızca oyun oynayanların başını ezeceğiz"

Azerbaycan Devlet Sanatçısı Elnare Abdullayeva Ermenistan ile devam eden çatışmalar ve ABD Temsilciler Meclisi Başkanının Erivan ziyareti ile ilgili Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yaptı.. Ermenistan'ın yaptığı kışkırtmanın arkasında ABD''nin olduğuna dikkat çeken Abdullayeva, "acımasızca oyun oynayanların başını ezeceğiz" dedi.

Azerbaycan Devlet Sanatçısı Elnare Abdullayeva Ermenistan ile devam eden çatışmalar ve ABD Temsilciler MEclisi Başkanının Erivan ziyareti ile ilgili Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yaptı.. Ermenistan'ın yaptığı kışkırtmanın arkasında ABD''nin olduğuna dikkat çeken Abdullayeva, "acımasızca oyun oynayanların başını ezeceğiz" dedi.

Azerbaycan Devlet Sanatçısı, Elnare Abdullayeva Ulusal Radyo'ya konuk oldu. Ulusal Kanal'ın da sorularını yanıtladı. Türk Azerbaycan kardeşliğine dikkat çeken Abdullayeva, Azerbaycan şehitlerini andı.

Abdullayeva, Azerbaycan Ermenistan Savaşına da değindi. Arka planında hain ABD'nin olduğunu belirtti. Bunların oyununu birliktelik ile ezeceğiz dedi.

Uğur Atis ve Şahsenem ile AyakÜstü Bir Şeyler'e konuk olan Azerbaycan Devlet sanatçısı Ulusal Radyo'nun önemine dikkat çekti.

# abd # Azerbaycan # ulusal kanal # ulusal radyo # Bir # Ermenistan # erivan # Uğur Atis