ucuzelektrikplatformu.com'a ilgi yoğun

Ucuz Elektrik Platformu internet sitesine vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Kurulduğu andan itibaren siteyi yurt içi ve yurt dışından binlerce kullanıcı ziyaret etti. Vatandaşlar, sitedeki ''Ucuz Elektrik ve Güvenlik için Kamulaştırma Kampanyası''na imza ile destek verdi.

Türk milleti ucuz elektrik istiyor. Bunun için ise geçmişte olduğu gibi elektrik dağıtım hizmetinin özel şirketlerden devlet tekeline alınmasını talep ediyor.

Sanayici, çiftçi ve esnafın haklı taleplerini büyütmek için Ucuz Elektrik Platformları yurt geneline yayılıyor. Platformun internet sitesi ucuzelektrikplatformu.com'a da ilgi yoğun. Kurulduğu andan itibaren binlerce vatandaş siteyi ziyaret etti.

Siteyi ziyaret eden vatandaşları imza kampanyası karşılıyor.
Kampanya metninde;

''Ağırlaşan enerji krizinin faturası halkın omuzlarına yüklenemez!
Enerji dağıtımı kamu hizmetidir! Enerjide halkçı çözüm ülke güvenliği için şarttır.
Enerji, kâr amacıyla değil, toprağın ekilmesi, sanayi çarkının çevrilmesi, çarşılarımızın şenlenmesi, halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve toplumda huzurun sağlanması için ucuza verilmelidir.''

İfadelerine yer verildi.

ucuzelektrikplatformu.com internet sitesinin giriş sayfada yer alan form doldurularak ucuz elektrik ve dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması kampanyasına bütün vatandaşlar kolayca katılabiliyor ve görüş yazabiliyor.

# elektrik # Kamu # Ucuz # Devlet # Yurt # enerji # elektrik dağıtım # dağıtım # elektrik zammı # ucuz elektrik # ucuz elektrik platforum