ABD'nin kaos planı halka anlatılacak

MHP, il başkanları ile Ankara Kızılcahamam'da yaptığı kampı tamamladı. Kamp sonrası açıklama, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. Yalçın, önümüzdeki süreçte başını ABD’nin çektiği Batılı ülkelerin, Türkiye’de neden yönetim değişikliği istediğini, halka anlatacaklarını söyledi. Millet İttifakı'nın PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile iş birliğine de, tepki gösteren MHP'li Yalçın “Siyasi ihanetin iki öncü atlısı olan CHP ve İP, geleceklerini HDP’ye raptetmişlerdir” dedi.

MHP, ABD'nin Türkiye'deki kaos planlarını sahaya inerek vatandaşlara anlatacak.

MHP’nin, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde il başkanları ile yaptığı iki günlük kamp 13 Şubat'ta sona erdi. Toplantı sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yazılı açıklama yaptı.

Yalçın, önümüzdeki süreçte başını ABD’nin çektiği Batılı ülkelerin Türkiye'deki hükümet değiştirme planlarını halka anlatmak için sahaya ineceklerini belirtti. Bu toplantıların özellikle CHP seçmeninin ağırlıklı olduğu yerlerde yapılacağını ifade etti:

- CHP’nin kendini güçlü saydığı il ve ilçelerde milletimizle buluşup dertleşeceğiz. CHP’nin gizli gündemini açık edecek, PKK’nın siyasi temsilcisi HDP ile şeffaf bir ortaklıktan kaçınsa da fiilen kaderdaşlık etmesinin sebeplerini gözler önüne sereceğiz. Başını ABD’nin çektiği Batılı ülkelerin, neden halk iradesine rağmen Türkiye’de yönetim değişikliği istediğini halka izah edeceğiz. CHP’nin gerçek yüzünü kendi kazanç bölgelerinde halka anlatacak, foyasını meydana çıkaracağız.

Yalçın, CHP ve İyi Parti'nin HDP ile iş birliğine de tepki gösterdi:

- Bilhassa siyasi ihanetin iki öncü atlısı olan CHP ve İyi Parti, geleceklerini HDP’ye raptetmişlerdir. İki yol arkadaşı, her ne kadar gizlemeye çalışsalar da HDP’yi siyasi ortaklığa taşımak için sabırsızlanmaktadır. Muhtemel bir iktidar değişikliğinde, devlet yönetiminin kapıları PKK’nın siyasi acentesine açılmış olacaktır.

# chp # abd # ankara # türkiye # amerika # pkk # mhp # İyi Parti # parti # Devlet # iktidar # kaos planı