Kılıçdaroğlu'ndan Babacan'a Yüce Divan göndermesi | Kılıçdaroğlu o sözünü unuttu mu?

CHP ile Deva Partisi'nin temasları artarken CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Deva Partisi lideri Ali Babacan hakkındaki sözleri de unutulmuş durumda. Ali Babacan'ın bakanlık yaptığı dönemde Kemal Kılıçdaroğlu, katılmış olduğu bir programda Babacan'ı ihanet suçlamış ve CHP iktidarında Yüce Divan'da yargılatacağına dair sözler vermişti.

CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Şubat'ta İyi Parti lideri Meral Akşener, Saadet  Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal bugün bir araya geldi.

Yapılan uzun görüşmenin ardından ortak yazılı açıklama yapılırken, açıklamadaki Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği'ne bağlılık vurguları dikkati çekti.

CHP ile Deva Partisi'nin temaslarının arttığı ve ittifaklığın konuşulduğu bu dönemde Kılıçdaroğlu'nun, Ali Babacan hakkındaki sözleri unutulmuş durumda. 

Ali Babacan'ın bakanlık yaptığı dönemde Kemal Kılıçdaroğlu, katılmış olduğu bir programda Babacan'ı ihanet suçlamış ve CHP iktidarında Yüce Divan'da yargılatacağına dair sözler vermişti.

# açıklama # parti # kemal kılıçdaroğlu # ali babacan # Ahmet Davutoğlu # kılıçdaroğlu # millet ittifakı # deva partisi # avrupa birliği # yüce divan # Partisi # Temel Karamollaoğlu # Avrupa Konseyi # 6 parti