Vatan Partisi'nden AK Parti'ye ziyaret: Gündem ucuz elektirik ve kamulaştırma

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı, TBMM’de ziyaret etti. Görüşmenin gündemi halkın Ucuz Elektrik ve Kamulaştırma talebi ile Vatan Partisi’nin çözüm önerileri oldu.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ı mecliste ziyaret etti.

Görüşmenin gündemi halkın Ucuz Elektrik ve Kamulaştırma talebi ile Vatan Partisi’nin çözüm önerileri oldu.

Görüşmede Vatan Partisi heyetinin elektrik üretiminin ve dağıtımının kamu eliyle yapılmasının halkın refahı ve kamu bütçesi açısından faydalarını vurguladıkları belirtildi.

Hafta boyu süren Vatan Partisi’nin önderlik ettiği elektrik eylemleri ve faaliyetler üzerine de görüşüldü. Halkın kamulaştırma talebi yanında, ucuz elektrik ihtiyacının güvenlik boyutu ve stratejik çözümler üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Vatan Partisi heyeti, çözümlerini dosya halinde Bülent Turan’a iletti.

# ak parti # parti # vatan partisi # güvenlik # elektrik # Kamu # Vatan # Partisi # Özgür Bursalı # hasan korkmazcan # kamulaştırma # bülent turan # elektrik üretimi # ucuz elektrik