Kuşadası kurultaya hazırlanıyor

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kuşadası kurultaya hazırlanıyor. Vatan Partisi tarafından 13 Mart'ta düzenlenecek Turizmde Üretim Devrimi Kurultayı'nda sektör temsilcileri bir araya gelecek. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in de konuşmacı olacağı kurultay için partililer hazırlıklara hız verdi.

Dünyaca ünlü turizm limanlarından Aydın'ın Kuşadası ilçesi Turizmde Üretim Devrimi Kurultayı'na ev sahipliği yapacak. Vatan PArtisi'nin 13 Mart'ta Kuşadası Ticaret Odası'nda düzenleyeceği kurultayın tanıtımı için yoğun mesai harcanıyor.

Kurultayda turizm sektörünün temsilcileri, otelciler ve esnaf temsilcileri söz alacak. Turizmin sorunları ve çözüm önerileri tartışılacak. Kuşadası çarşı esnafını temsilen kurultaya katılacak olan Mustafa Kutlu da konuşmacılar arasında. Kutlu, herkesi kurultaya davet etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek de kurultaya konuşmacı olarak katılacak. Vatan Partililer kurultayın tanıtımı için yağışlı havaya rağmen çalışmayı sürdürdü. Kuşadalılar tek tek telefonla arandı, kurultay hakkında bilgilendirildi.

Kurultaya sayılı günler kala Vatan partililerin tanıtım çalışmaları ve ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

# Aydın # vatan partisi # son dakika # Doğu Perinçek # üretim # Vatan # kurultay # Partisi # mart # turizmde üretim devrimi kurultayı