Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına mektup

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hekimler için kaleme aldığı mektupta, şiddete karşı caydırıcılığın artırıldığı düzenlemeleri amaçladıklarını belirterek, "Devletimizin sizler için en iyisini yapma kararlılığından emin olun" mesajını paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde, Türkiye genelindeki tüm hekimlere ve sağlık hizmeti çatısı altında birleşen 39 meslek grubundaki çalışanlara mektup gönderdi.

Hekimlere yönelik mektubunda şiddete karşı caydırıcılığın artırıldığı düzenlemeleri amaçladıklarını belirten Koca, "Devletimizin sizler için en iyisini yapma kararlılığından emin olun." mesajını paylaştı:

- Bu dönemde, meslek grubu olarak, en ağır fedakârlıkları gösteren, toplumların da hayranlığını ve saygısını kazanan kesim bizler olduk. Pandemi, hekimlerin, tüm sağlık çalışanlarının ölümle hayat arasındaki o sınır çizgisinde, insandan yana eşsiz bir çaba sarf ettiğini gözle görünür kıldı. Bizleri ve eşsiz tıp mesleğini yücelten performansı sağlık çalışanları olarak hep birlikte gösterdik.

# sağlık # pandemi # türkiye # fahrettin koca # Devlet # tıp bayramı # şiddet # mart # hekim # Sağlık Çalışanları # Sağlık Çalışanlarına Şiddet