Ankaralı vatandaş çözüm için Vatan Partisi'nin kapısını çaldı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde yaşayan yurttaşlar, Ankara Çayı ile ilgili sorunlar nedeniyle Vatan Partisi’nin kapısını çaldı. Yurttaşlar, kötü koku yayan ve ürünlerin verimlerinin düşmesine neden olan Ankara Çayı’nda arıtma ve kurutma tesisi kurulmasını istedi. Vatan Partisi Polatlı İlçe Başkanı Avukat Burak Baloğlu da Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı yaptı.

Ankara Çayı ile ilgili şikâyetlerini anlattılar. Çözüm için Vatan Partisi’nin kapısını çaldılar.

Sakarya Nehri'nin bir uzantısı olarak Ankara'nın doğusundan başlayıp şehir merkezine kadar uzanan bir akarsu olan Ankara Çayı ile ilgili şikâyetler arttı. Yurttaşlar çaydaki kötü kokudan ve ürünlerinin veriminin düşmesinden şikâyetçi oldu. Son günlerde onlarca köylü, bu konunun gündeme gelmesi için Vatan Partisi’ne başvurdu.

Vatan Partisi Polatlı İlçe Başkanı Burak Baloğlu şu açıklamayı yaptı:

- Vatan Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı olarak çayın geçtiği tüm bölgeleri inceledik ve vatandaşları dinledik. Çayın geçtiği bölgede yaşayan köylüler endişe içindeler. Vatandaşlarımızın ortak talebi çaya bir arıtma ve kurutma sistemi kurulması. Yaz döneminde tarlalarımızın veriminin düşmemesi, insanlarımızın bir evlerine kötü kokuların gelmemesi için bu sorunun an önce çözülmesi gerekiyor.
- Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çayın temizlenmesi için attığı adımlar zayıf. Bunun da üstüne Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarımızın taleplerini yok sayan bir tutum içinde. Yetkilileri vatandaşlarımızın taleplerini yok saymamaya ve bu sorunu bir an önce çözmeye çağırıyoruz. Hiçbir kimse üreticilerimizin ürünlerinin verimini düşürme hakkına sahip değildir. Vatan Partisi olarak bu konunun yakından takipçisi olacağız.
# Ankara # ankara # sakarya # vatan partisi # oldu # son # çözüm