15 Ağustos 2023 İstanbul'da büyük su kesintisi! İSKİ o ilçede 20 saat boyunca su keseceğini açıkladı

İstanbul'da su kesintisi yaşanacak olan ilçelerdeki vatandaşlar İSKİ tarafından önceden bilgilendirildi. Kesintinin 10.00'dan başlayıp ertesi gün saat 06.00'ya kadar süreceği ifade ediliyor. Su kesintisinin hangi ilçeleri etkileyeceği ve suyun ne zaman normale döneceği ise merak konusu.

15 Ağustos 2023 İstanbul'da büyük su kesintisi! İSKİ o ilçede 20 saat boyunca su keseceğini açıkladı
15 Ağustos 2023 İstanbul'da büyük su kesintisi! İSKİ o ilçede 20 saat boyunca su keseceğini açıkladı

İstanbul'da yaşanan su kesintisi, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından duyuruldu. Su kesintisinin etkileyeceği ilçeler de belirlendi.

İSKİ'nin son dakika açıklamasına göre, 15 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak olan su kesintisi, 16 Ağustos Çarşamba günü saat 06.00'ya kadar devam edecek. İlçedeki vatandaşlara kısa mesaj (SMS) ile bildirilen bu kesinti süresince su temin edilmeyecek.

İSKİ'DEN BÜYÜK SU KESİNTİSİ

15 Ağustos 2023 İstanbul'da büyük su kesintisi! İSKİ o ilçede 20 saat boyunca su keseceğini açıkladı - Resim : 1

İstanbul halkı, bu kesinti nedeniyle su kullanımına dikkat etmek ve suyun yeniden sağlanana kadar tasarruflu olmak konusunda uyarıldı.

Su kesintisinin yoğunluğu ve süresi, ilgili ekiplerin çalışmalarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu süreçte vatandaşların anlayışlı olmaları ve gerekli tedbirleri almaları bekleniyor. Vatandaşlara atılan sms ise şu şekilde:

ZEYTİNBURNU 

- Sayın Abonemiz, bölgenizi besleyen isale hattında deplase ve bağlantı çalışmaları nedeniyle Zeytinburnu İlçesi; Kazlıçeşme Mahallesi 16.08.2023 Çarşamba günü 14.00 saatine kadar su verilemeyecektir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.

BAĞCILAR

- Sayın Abonemiz, bölgenizi besleyen isale hattında deplase ve bağlantı çalışmaları nedeniyle Bağcılar İlçesi; Yıldıztepe Mahallesi 16.08.2023 Çarşamba günü 13.00 saatine kadar su verilemeyecektir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.

 GAZİOSMANPAŞA

- Sayın Abonemiz, bölgenizi besleyen isale hattında deplase ve bağlantı çalışmaları nedeniyle Gaziosmanpaşa İlçesi; Karayolları Mahallesi 16.08.2023 Çarşamba günü 13.00 saatine kadar su verilemeyecektir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.

ÜSKÜDAR

- Sayın Abonemiz, bölgenizi besleyen isale hattında deplase ve bağlantı çalışmaları nedeniyle Üsküdar İlçesi; Bahçelievler ve Kuleli Mahallelerinde 16.08.2023 Çarşamba günü 13.00 saatine kadar su verilemeyecektir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.

İLÇENİZDEKİ SU KESİNTİSİNİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIZ

# İSKİ # su kesintisi # başakşehir # istanbul