8 FETÖ'cü Yurt Dışına Çıkarken Yakalandı

Aydın'da 8 FETÖ üyesi yurt dışına çıkmaya çalışırken yakayı ele verdi. FETÖ'cülerin üzerinden farklı ülkelere ait sahte kimlikler de bulundu. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden 6'sı tutuklandı.

8 FETÖ'cü Yurt Dışına Çıkarken Yakalandı

Aydın'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma gerçekleştirdi. Çalışmalar neticesinde bir grup FETÖ üyesinin yurt dışına kaçacağı tespit edildi.

8 Kişi Yurt Dışına Kaçamadan Yakalandı!

FETÖ'cülerin yurt dışına kaçacağı tespit edildikten sonra operasyonun düğmesine basıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığının da destek verdiği operasyonda, eski üsteğmen Ö.Ö, eski yüzbaşı İ.S, eski astsubay üstçavuş Y.D, eski kıdemli başçavuş O.Ç, eski üsteğmen H.B.A, esnaf M.O, eski askeri öğrenci N.T. ile ihraç edilmiş öğretmen B.İ. Didim açıklarındaki teknede yakalandı.

Yakalananların üzerinden kendilerine ait fotoğrafların bulunduğu farklı ülkelere ait sahte kimlikler çıktı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 8 kişiden 6'sı tutuklandı, esnaf M.O. ile eski askeri öğrenci N.T, "konutu terk etmeme" adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. ​​​​​​​

Kaynak: Anadolu Ajansı

# aydın # fetö # Didim