İSKİ Duyurdu: İstanbul'da Tam 10 İlçede Sular Kesilecek ve Saatlerce Gelmeyecek! Hangi İlçelerde Su Kesintisi Yaşanacak?

İstanbul'da yaşanan su kesintileri her gün çok sayıda insan tarafından merakla beklenmektedir. İstanbul'da yaşanacak su kesintileri İSKİ tarafından duyurulmaktadır. 25 Ekim günü hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?

İSKİ Duyurdu: İstanbul'da Tam 10 İlçede Sular Kesilecek ve Saatlerce Gelmeyecek! Hangi İlçelerde Su Kesintisi Yaşanacak?

İstanbul'da yaşanacak su kesintileri her gün İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından duyurulmaktadır. Bugün çok sayıda su kesintisi bekleniyor. Peki 25 Ekim 2023 günü hangi ilçelerde su kesinti yaşanacak? Bu su kesintileri saat kaça kadar devam edecek?

İSKİ Duyurdu: İstanbul'da Tam 10 İlçede Sular Kesilecek ve Saatlerce Gelmeyecek! Hangi İlçelerde Su Kesintisi Yaşanacak? - Resim : 1

25 EKİM 2023 GÜNÜ HANGİ İLÇELERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK?

ARNAVUTKÖY:

Karlıbayır Mahallesinde içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 100 mm çaplı şebeke hattı arızasından kaynaklanan kesintinin saat 15.00 civarı bitmesi öngörülüyor. 

BAŞAKŞEHİR: 

Başakşehir 1. Kısım bölgesinde saat 13.00'e kadar sürecek olan kesinti içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 100 mm çaplı şebeke hattı arızasından kaynaklanıyor. 

BEYOĞLU:

Halıcıoğlu, Sütlüce, Örnektepe mahallerinde içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle şebeke hattı vana montajı/değişimi nedeniyle yaşana arıza saat 16.00'ya kadar devam edecek. 

ESENYURT: 

Akşemseddin Mahallesinde içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 100 mm çaplı şebeke hattı arızasından kaynaklanan kesinti saat 13.30'a kadar devam edecek. 

EYÜPSULTAN: 

Yeşilpınar mahallesinde yaşanan kesinti elektrik altyapı çalışmaları sebebiyle 100 mm çaplı şebeke hattı arızası yaşanırken çalışmaların saat 12.00 civarı bitmesi öngörülüyor. 

GAZİOSMANPAŞA: 

Bağlarbaşı Mahallesinde içme suyu sistemlerinde yapılan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle yaşanan kesintinin saat 15.02'de bitmesi bekleniyor. 

KAĞITHANE: 

Gürsel, Mehmet Akif Ersoy, Talatpaşa mahallelerinde yaşanan içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle şebeke hattı vana montajı/değişimi kesintisi saat 16.00 civarı bitecek. 

MALTEPE:

Küçükyalı Merkez, Çınar, İdealtepe mahallerinde içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 100 mm çaplı şebeke hattı arızasından kaynaklanıyor. Arızanın saat 19.00 civarı bitmesi bekleniyor. 

SARIYER: 

Fatih Sultan Mehmet ve PTT Evleri mahallesinde yaşanacak kesinti içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 100 mm çaplı şebeke hattı arızası saat 12.00'ye kadar devam edecek. 

SULTANGAZİ: 

50. Yıl ve Uğur Mumcu Mahallesinde yaşanacak kesintiler içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 100 mm çaplı şebeke hattı arızası nedeniyle yaşanan kesinti 11.30'a kadar devam edecek. 

# istanbul su kesintisi # iski sular ne zaman kesilecek