Nazım Hikmet'ten "Türkçe Edebiyat" diyenlere yanıt

Bugün büyük Vatan Şairi Nazım Hikmet'in 121. Doğum yıl dönümü. “Türkçe edebiyat” diyenlere, vatansızlığı savunanlara, Türk milletini silme girişimlerine, Nâzım Hikmet, şiirleriyle ve konuşmalarıyla bakın nasıl yanıt vermişti..

Bugün büyük Vatan Şairi Nazım Hikmet'in 121. Doğum yıl dönümü.

Türkiye'de serbest nazımın ilk uygulayıcısı ve çağdaş Türk şiirinin en önemli ustalarından olan Nazım Hikmet partili bir aydınlıkçıydı.

“Türkçe edebiyat” diyenlere, vatansızlığı savunanlara, Türk milletini silme girişimlerine, Nâzım Hikmet, şiirleriyle ve konuşmalarıyla bakın nasıl yanıt vermişti.

Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Vakfı kuruluyor Kültür Sanat Denizli'de kültür sanata yoğun ilgi Kültür Sanat Kurye piyanist bu kez sahnede çaldı Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt Aşık Veysel vefatının 50. yılında anıldı Yaşam