Denizli'de kültür sanata yoğun ilgi

Cumhuriyetin 100’üncü yılında Denizli, kültür sanat sezonuna yoğun programlar ile başlangıç yaptı. 2022'de önemli etkinliklere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, faaliyetlerin 2023 yılı boyunca da artarak devam edeceğini duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde; her ay 4 tiyatro oyunu, söyleyişiler, çocuk programları, konser ve müzikaller açık hava sahnelerinde önemli organizasyonlar gerçekleştirecek.

Yaklaşan sömestr tatilinde çocukları da unutmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi animasyon filmler, çocuk oyunları ve sürpriz eğlenceler düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde binlerce vatandaşın katılımı ile ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Etkinliklerin önümüzdeki günlerde de birbirinden değerli edebiyatçı, yazar, şarkıcı ve tiyatro ekiplerinin katılımıyla devam edeceği belirtildi.

Denizli'de Ocak ayı itibarı ile Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları çerçevesinde Hakkı Alkan, Hatice Kübra Tongar, Adem Metan ve Kemal Sayar da vatandaşlar ile bir araya gelecek.

# Denizli # denizli