realme C53’ü piyasaya sürdü

Akıllı telefon üreticilerinden realme, yeni cihazını piyasa çıkardı. Teknoloji dünyasının önde gelen akıllı telefon üreticilerinden realme, C serisinin yeni ürünü C53’ü piyasaya sürdü.

realme C53’ü piyasaya sürdü

Realme, C serisinin şampiyonu C55’in ardından stratejik iddialarına yenilerini ekliyor; C53 ile şarj, depolama ve tasarım alanlarında segmentinin en gelişkin özelliklerini barındırıyor.


31 DAKİKADA YÜZDE 50’YE KADAR ŞARJ DOLUMU

C53, yüksek voltajlı, düşük akımlı şarj teknolojisi sayesinde segmentte ilk olan 33W SUPERVOOC şarjı ve 5000mAh'lik devasa bataryası ile yavaş şarj dönemini sonlandırmayı hedefliyor. Kullanıcıların günlük telefon deneyimini kolaylaştıran bu teknoloji sayesinde, bataryanın yarısını yaklaşık 31 dakikalık şarj ile doldurmak mümkün. Realme C53, C serisinin en büyüğü olarak 4 GB fiziksel RAM’in yanında 4GB’a kadar dinamik RAM ve 128GB depolama alanına sahip. Buna ek olarak, C53 aynı anda 2 Nano SIM kart ve 1 MicroSD kartı destekleyerek 2 TB'a kadar depolama genişletmesi sağlıyor.

"MİNİ KAPSÜL" İLE BENZERSİZ EKRAN DENEYİMİ

Realme C55'ten sonra C53, Android'in "Mini Kapsül" özelliğine sahip ikinci realme akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Ayrıca Mini Kapsül ile Veri kullanımı ve Adım istatistikleri gibi diğer iki işlev bir arada deneyimlenebiliyor.

realme C53’ü piyasaya sürdü - Resim : 1
İç yapısını sürekli olarak optimize eden realme, C53’te 7,49 mm ölçüsüyle segmentinde ve C Serisi akıllı telefonlardaki en ince gövdeye ulaşıyor. C53 bu ince gövde ve dik açılı çerçevesi ile rahat ve pratik bir kavrama hissi sunuyor. ‘Güçlü Siyah’ ismiyle siyah renge sahip realme C53’ün arka yüzlerindeki parlak alan spot ışığını andırarak şampiyonluk sevincini görselleştiriyor.

# telefon # piyasa # teknoloji