Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek

Türkiye, denge siyaseti adı altında dostlarına güvensizlik vermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüşecek.

Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi yapacak.

Rusya’nın NATO kuşatmasına karşı Ukrayna’ya askeri operasyonu devam ederken, Türkiye de denge siyaseti adı altında her iki ülkeyle diplomasi sürecini devam ettiriyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi yapması bekleniyor.

Görüşmeyi duyuran Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, " iki tarafla da bu yoğun diplomasiyi sürdürüyoruz İlgili bakanlarımız, Dışişleri Bakanımız, Savunma Bakanımız, İstihbarat Başkanımız da muhataplarıyla iki tarafta da görüşmeye devam ediyor. Bunu bu etkinlikte ve kapsamda yapabilen tek ülke şu anda Türkiye." İfadelerini kullandı.

# tayyip erdoğan # İbrahim Kalın # vladimir putin # Volodimir Zelenskiy