TGB’nin dayanışma mesajına Castıllo’dan selam

Peru’da Amerikancı muhalefetin oylarıyla hapse atılan Cumhurbaşkanı Pedro Castillo’ya Türkiye’den Türkiye Gençlik Birliği de dayanışma mesajı yayınladı. Peru Cumhurbaşkanı Castillo ise Türkiye Gençlik Birliği’nin sosyal medya hesabından yaptığı destek mesajını paylaştı.

Peru’da Amerikancılar tarafından hapse atılan Pedro Castillo’ya Türkiye’den Türkiye Gençlik Birliği de dayanışma mesajı yayınladı.

Kongre’de yer alan Amerikancı muhalefet tarafından yaklaşık bir aydır cezaevinde tutulan Peru Cumhurbaşkanı Pedro Castillo ise Türkiye Gençlik Birliği’nin sosyal medya hesabından yaptığı destek mesajını paylaştı.

 TGB, destek mesajında “Dışarıdaki ve içerideki haydutlara boyun eğmediği için emperyalizmin sistemli zorbalığına maruz kalan her vatansever devrimci lider gibi siz de bugün demir parmaklıklar arkasındasınız.” diyerek Pedro Castillo’nun arkasında olduğunu dile getirdi.

 “ABD VE KUKLALARI MUTLAKA KAYBEDECEK!”

Yayınladıkları destek mesajında Castillo’nun mücadelesinin başarıya ulaşacağını belirten TGB: “Birkaç yıl önce ABD emperyalizminin derin devlet güçleri eliyle Türkiye tarihinin en büyük kumpasında yok edilmek istenen halk hareketinin önderi vatansever gençler olarak sizi temin ederiz; Türk milleti gibi Peru ulusu da bu meşru mücadeleyi mutlaka kazanacak! ABD ve kuklaları mutlaka kaybedecek!” dedi. 

# Castillo # brezilya # türkiye gençlik birliği # peru