İsveç'te LGBT dayatması: Minik Meryem’i LGBT’lilere teslim ettiler

İsveç'te mülteci bir ailenin 5 yaşındaki kız çocuğu Meryem, eşcinsel bir çifte evlatlık olarak verildi. İsveç Sosyal Hizmetler'in aldığı karar ülkede yaşayan müslümanlar arasında infiale yol açtı.

İSVEÇ'TE LGBT DAYATMASI

LGBT dayatması Batı'da bambaşka bir boyuta ulaştı. İsveç'te 5 yaşındaki bir kız çocuğu eşcinsel bir çifte evlatlık olarak verildi. 5 yaşındaki Meryem'in her ikisine de baba dediği ortaya çıktı.

Konuyla ilgili Yenişafak Gazetesi'ne konuşan İsveç Haklarımız Derneği Başkanı Zeinab Ltaif, "Çiftin yaptığı açıklamalarda kızların, her ikisine de ‘Baba’ dediğini ifade etmesi bile çocukların psikolojik ve sosyolojik olarak tehlikede olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Avrupa'da sıkça çocukların eşcinsel çiftlere evlatlık olarak verildiği biliniyor. Daha önce de Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin 10 aylık bebekleri eşcinsel bir çifte evlatlık olarak verilmişti. Kamuoyunda infial yaratan olay sonrasında açıklama yapan aile "çocuğumuzun Türk ve müslüman bir aileye verilmesini istiyoruz" demişti.

Henüz cinsiyetini anlama konusunda bile farkındalık sahibi olmayan çocukların eşcinsel çiftlere evlatlık olarak verilmesi, çocuk üzerinde son derece olumsuz etkiler yaratıyor. 5 yaşındaki Meryem'in eşcinsel çiftlerden her ikisine de "baba" demesi bunu tüm yalınlığıyla ortaya koyuyor.

# LGBT dayatması # isveç