Bakan Soylu: "Kılıçdaroğlu LGBT peşine düşmüş"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı’nın LGBT dayatmasına dikkat çekti. ABD ve Batı’dan talimat alan muhalefetin, Türkiye’yi kimliksizleştirmeye çalıştığını söyleyen Soylu, CHP'nin de bu politikalara destek verdiğini ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı’nın LGBT dayatmasına dikkat çekti. ABD ve Batı’dan talimat alan muhalefetin, Türkiye’yi kimliksizleştirmeye çalıştığını söyleyen Soylu, “LGBT’Yi getirecekler. Erkeklerle erkekler evlenecek, kadınlarla kadınlar evlenecek. Tam Kılıçdaroğlu'na göre bir politika.” İfadelerini kulandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı emperyalizminden Türkiye’ye yönelen tehdidin terörle sınırlı olmadığını söyledi. LGBT dayatmasına dikkat çekti.

Bilecik'te konuşan Soylu, "Değerlerimizi ötekileştirmeye dayanan bir politika oluşturmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

- Aynı zamanda kültürel terörizm var. Değerlerini unutturmaya çalışılan, dinini unutturmaya çalışılan, birliği unutturulmaya çalışılan, ana baba sevgisi ve aile bağlılığını unutturmaya çalışılan bir terör örgütü propagandası… Tam avrupa'nın politikası, tam amerika'nın politikası böl-parçala-yönet, kimliğini değiştir ve başkalaştır.

 Soylu, ABD ve Batı’nın, çürüme politikalarını muhalefet eliyle Türkiye’ye dayatmaya çalıştığını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

- Ne olacak? LGBT getirecekler Türkiye'ye. beni bağışlayın, erkeklerle erkekler evlenecek, kadınlarla kadınlar evlenecek. tam Kılıçdaroğlu'na göre bir politika. yazıklar olsun. Bütün değerlerden yoksun. bütün anlayışlardan yoksun. avrupalının ve batı'nın gönlüne gireceğim diye neredeyse bütün değerlerimizi başkalaştıracak bir anlayışa dayanan bir politika oluşturmaya çalışıyorlar. Büyükelçiler ne talimat verirlerse, batı'dan hangi talimatı alırlarsa, elbette bunu türkiye'de örgütlemeye çalışıyorlar.

Soylu, Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucuyla mücadaleyi hedef alan açıkalmalarına da tepki gösterdi.

- Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak, Türkiye'yi güvensiz bir ülke haline getirmek, herkese iftira atmak, herkese çamur atmak, ortalığı bulandırmak, ondan sonra da Amerika'nın, Avrupa'nın istediği gibi oyun kurmasını, burada istediğini yapabilmesini imkanlı hale getirebilmek, tezgahları bu. Bugün 120'nin altına düştü türkiye'deki terörist sayısı. rahatsız oluyor birileri. bundan 5 yıl önce "adım atamayacaklar, dağlarda gezemeyecekler" dendiğinde kim dalga geçiyordu? HDP'liler. Kim dalga geçiyordu? PKK'lılar. ne oldu şimdi? Adım atamayacaklar. Sadece burada değil, Irak'ın kuzeyinde de suriye'de de bütün terör bataklıklarını kurutmazsak namerdiz.
# kılıçdaroğlu # Bakan Soylu # lgbt