Hakan Fidan, Katar'a gidiyor! İşte Hakan Fidan'ın ziyaretinin detayları

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'a ziyaret gerçekleştirecek. Hakan Fidan, Katar'da, Başbakan ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüşecek.

Hakan Fidan, Katar'a gidiyor! İşte Hakan Fidan'ın ziyaretinin detayları

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'a önemli bir ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Hakan Fidan'ın, Katar'a gerçekleştireceği ziyaretle ilgili Dışişleri Bakanlığından açıklama yapıldı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Hakan Fidan, yarın Katar'da Başbakan ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya gelecek.

Görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra Filistin'deki durum ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Fidan, ziyaret kapsamında Hamas yetkilileriyle de görüşecek, yapılan görüşmeler çerçevesinde devam eden müzakereler de gündem maddeleri arasında yer alacak.

MISIR DIŞİŞLERİ BAKANI ŞÜKRİ, TÜRKİYE'Yİ ZİYARET EDECEK

Ankara, hafta sonunda ise kritik bir ziyarete ev sahipliği yapacak. Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri’nin hafta sonu Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Mısırlı mevkidaşı ile yapacağı görüşmede de ana gündem Gazze olacak.

Görüşmede, bölgedeki son gelişmeler ve müzakerelerde gelinen son durum masaya yatırılacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı

# hakan fidan # dışişleri bakanlığı # katar # son dakika