Saç Diplerindeki Kaşıntıya Son! Bu Kürü Saç Diplerinize Haftada 3 Kez Uygulayın!

Saçlarınızdaki sedef, egzama, kaşıntı ve dökülme gibi problemlerden şikayetçi misiniz? Saç sağlığınızı korumanın yolu artık çok kolay! Sizin için hazırladığımız saç bakım kürünün tarifine gelin birlikte bakalım!

Saç Diplerindeki Kaşıntıya Son!  Bu Kürü Saç Diplerinize Haftada 3 Kez Uygulayın!
Saç Diplerindeki Kaşıntıya Son!

Saç bakımı ve sağlığı hepimiz için oldukça önemlidir. Hepimiz saçlarımızın daha güçlü, daha canlı ve daha parlak görünüm kazanmasını isteriz. Saç bakımı bu noktada hafife alınmaması gereken bir konudur. Saçlarınıza ne kadar iyi bakarsanız o kadar sağlıklı bir görünüm kazanacaktır. Saç bakımını gerekli önemin verilmemesi ise saçları yıpratır ve güçsüzleştirir. Bununla birlikte daha birçok sorun saçlarınızda kendini gösterir.

Saç Bakımı

 Saç bakımı ise, sağlıklı saça ve saç diplerine sahip olmak için gerekli vitamin ve minerallerin alınmasıyla mümkündür. Her bireyin saç tipi birbirinden farklılık gösterdiğinden saça uygulanan bakımda bireyden bireye farklılık gösterebilir. Piyasada bulunan saç bakım ürünleri saçlarınız için bir tehdit oluşturabilir. Saçlarınıza uyguladığınız kimyasal içerikli bu bakım ürünleri de saçlarınızın yıpranmasına neden olabilir.

Kimyasal içerikli ürünlerin yanı sıra saçlarınıza iyi gelecek doğal besin kaynakları da bulunmaktadır. Kimyasal içerikli ürünleri saçlarınıza uygulamaktansa doğal içeriğe sahip besinleri saçlarınıza kullanarak daha sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Sizin için hazırladığımız doğal içerikli saç bakım kürümüzün tüm detayları yazımızda.

Doğal Saç Bakım Kürü

Malzemeler;

  • 1 tatlı kaşığı susam yağı
  • 1 tatlı kaşığı ardıç yağ
  • 1 tatlı kaşığı aynısefa yağı
  • 1 tatlı kaşığı lavanta yağı

Kullanımı;

Malzemelerin hepsini güzelce karıştırıp saç diplerinize haftada üç kez uygulayabilirsiniz.

Susam Yağı

Susam yağı; kafa derisini nemlendirir, kepek oluşumunu engeller, saçlardaki kırıkları onararak saçların sağlıklı bir görümüm kazanmasını sağlar.

Ardıç Yağı

Ardıç yağı; saç dökülmesini engelleyerek saç köklerini güçlendirir. İçerisinde bulundurduğu antibakteriyel sayesinde saç derisinin temizlenmesini sağlayarak kepek oluşumunu ve kepeğe bağlı kuruluğu önler.

Aynısefa Yağı

Aynısefa yağı; saçlara yumuşaklık ve parlaklık vererek saç derisini güçlendirir. Saçları temizleyerek bakım yapar ve saçın ihtiyacı olan doğal nem oranını dengeler.

Lavanta Yağı

Lavanta yağı; saç derisinin sağlıklı bir şekilde beslenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda saç tellerini güçlendirir ve saçlara parlaklık verir.

# saç bakımı