Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na "İşlerine kilitlenmelidir" göndermesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’un Karadeniz turuna onayı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu bu turun “Cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlık” olarak yorumlanmasına ilişkin ise “Belediye başkanlarımızın işlerine kilitlenmeleri gerekiyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’un Karadeniz turuna onayı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu bu turun “ Cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlık” olarak yorumlanmasına ilişkin ise “Belediye başkanlarımızın işlerine kilitlenmeleri gerekiyor” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eleştirilerin odağı olan Karadeniz turu gündemde yerini koruyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk Tv Yazarı Fikret Bila’ya konuştu. İmamoğlu’nun Karadeniz turuna onayı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ekrem Bey’in gezisinden bilgim de vardı, onayım da vardı. Ben gezisini gayet normal karşıladım” dedi.

" KARADENİZ'DE GÖRDÜĞÜ İLGİDEN ÇOK MEMNUN OLDUM"

" Trabzon’da doğup büyümüş, gençliği orada geçmiş. Akrabaları var. Bayramda ziyaret etmesi gayet normaldir. Gezinin yankılanması da normaldir. Ekrem Bey, İstanbul gibi bir şehrin belediye başkanı. Dolayısıyla popüler bir isim. Gezinin yankılanması bu açıdan da doğal. Ekrem Bey’in Karadeniz’de gördüğü ilgiden çok memnun oldum." dedi.

Kılıçdaroğlu bu turun “Cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlık” olarak yorumlanması hakkında da konuştu. “Belediye başkanlarımızın işlerine kilitlenmeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı.

# istanbul # ekrem imamoğlu # chp # trabzon # kemal kılıçdaroğlu # cumhurbaşkanlığı # karadeniz # imamoğlu # halk tv # fikret bila # karadeniz turu # İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı