Vatan Partisi iktidar atılımı başlattı

Vatan Partisi iktidar için atılım toplantılarını hızlandırdı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, 5 ilde parti yöneticileriyle toplantı yaptı. Geniş katılımlı toplantılarda Türkiye’nin önündeki sorunlar ve Vatan Parti’sinin geliştirdiği çözümler konuşuldu.

Vatan Partisi iktidar atılımı başlattı

Yüzlerce yeni üye ile gücüne güç katan Vatan Partisi, iktidar için atılım toplantılarına hız verdi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, iktidar için atılım toplantıları kapsamında il ziyaretlerinde bulundu.

Genel Sekreter Özgür Bursalı ve Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Gürbüz, Eskişehir, Bilecik, Yalova, Bursa ve Düzce’de parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantılarda üretim Devrimi Kurultayları ve yaz ayı faaliyetleri planlandı. Türkiye’nin önündeki acil sorunlar ve Vatan Parti’sinin geliştirdiği kısa ve orta vadeli çözümler konuşuldu.

Çiftçilerin ekim yapabilmesi, sanayi çarklarının dönmesi için gerekli olan 4 aylık planı, Üretim Devrimi Kurultaylarında halkla buluşturma kararları alındı.

Türkiye genelinde Üretim Devrimi Kurultaylarının 99’a ulaştığını belirten Bursalı, 2 Haziran’da Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılımıyla İzmir’de 100. Kurultayın yapılacağını duyurdu.

Bursalı, "Türkiye’nin acil çözümlerini ve stratejik programını ilan edeceğiz. Vatan Partisi umudun ve çözümün partisi oluyor" dedi.

Ziyaretlerin son durağı olan Düzce’de de yeni üyelere rozetleri takıldı.

# bursa # izmir # türkiye # düzce # vatan partisi # yalova # Bilecik # Doğu Perinçek # Eskişehir # Sanayi # son # Özgür Bursalı # üretim devrimi # bilal gürbüz