CHP'li Çan Belediye Başkanı serbest bırakıldı

Gözaltına alınan CHP’nin Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öz ve diğer şüpheliler rüşvet ve irtikap iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

CHP'li Çan Belediye Başkanı serbest bırakıldı

Rüşvet operasyonu ile gözaltına alınan CHP’li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Belediye Başkanı Öz ile birlikte Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U. ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü A.Y. rüşvet suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz mahkemeye sevk edilirken iki belediye çalışanı savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile firma çalışanı R.A hakim karşısında çıktı. Nöbetçi hakimlik iki şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Adliye çıkışında bekleyen vatandaşlara seslenen başkan Öz, "Gecenin bu saatine kadar burada bizleri bekleyen tüm hemşerilerime çok çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. İşin sonunda üzerimize atılı mesnetsiz iddialar çürümüştür. Masumiyetimiz bu saat itibariyle burada kanıtlanmıştır" dedi.

# Çanakkale # chp # çanakkale # gözaltı # maltepe # adliye # kadıköy # Başkan # yolsuzluk # belediye başkanı # belediye # Can # RÜŞVET # adli kontrol # bülent öz # irtikap