Ukraynalı asker orduda neler döndüğünü itiraf etti

Ukrayna Ordusu'nun 25. Tugayına mensup bir asker orduda neler döndüğünü açıkça itiraf ediyor.

Ukraynalı asker orduda neler döndüğünü itiraf etti

Ukrayna Ordusu'nun 25. Tugayına mensup bir asker orduda neler döndüğünü açıkça itiraf ediyor:

- Günaydın Ukrayna. Ben Melnichaenko Leonid Ivanovich muharebelere katılan 25. Tugayının sözleşmeli bir personeliyim. Ukrayna devlet başkanına sesleniyorum ve durumu bizzat kontrol altına almasını talep ediyorum. Size Korgeneral Zabrodsky Mikhail Vitalyovych ve Albay Oleh Viktorovych Zinchenko ile Albay Miha Hryhoriy Savich'ten bahsetmek istiyorum. Bu insanlar metal satma, yağma yapma, silah ticareti ve devlet kaynaklarının kötüye kullanımı gibi faaliyetleri 25. Tugay içerisinde yürütüyor. Gerçekleri açığa çıkartmak isteyen iki asker öldürüldü. Dnipro Savcılığı ise intihar deyip geçti. Silah ticaretinden bahseden kişinin dilini kesip tavana astılar. Dnipro Savcılığı da intihar deyip meseleyi umursamadı. Sayın başkan size sesleniyorum gerçekleri söylemek isteyen ve ölen hayatlarını Ukrayna'ya gerçekleri anlatmak için feda edenler için seslenmek istiyorum. Neden olmuyor? Bu insanlar neden cezalandırılmadı. Sizin bizi duymanız için hayatlarımızı feda etmemiz mi gerek? Teşekkür ederim, teşekkür ederim, hoşçakalın.


Batılı istihbarat kuruluşları ve Ukrayna istihbaratı batıda yeni bir yaşam ve büyük servet karşılığında Rus pilotları Ukrayna batısına uçakları ile birlikte kaçmak üzere bir operasyon başlattı lakin FSB bunu önceden tespit etti ve harekete geçti. Birçok kişi tutuklandı.1960'larda İsrail'in Ortadoğu ülkelerinde, CIA'in de Soğuk Savaş boyunca Rusya'ya karşı denediği birçok kez başarılı olan bir taktiğin başarısız bir versiyonu denenmiş oldu.


Zelenski, özel kuvvetler komutanını ve Ulusal Güvenlik Konseyi Sekreterini görevden aldı ve yeni isimler atadı. Artan kayıplar ve iç çekişme ile birlikte görevden almalar giderek artıyor.


The National Interest'ın haberine göre Batı artık yaptırımların Rusya'dan çok batıya zarar verdiğini idrak etmeye başladı.Savaşın 3 ayında sadece petrol, doğalgaz ve kömür satışları Rusya'nın 100 milyar dolardan fazla kazanmasını sağladı. Rusya enflasyon düşüşü, ekonomik düzelme ve ticaret fazlaları gibi durumlar yaşarken batı da ise tam tersi oluyor.

# abd # ordu # rusya # Ukrayna # Putin # israil # operasyon # nato # batı # Ulusal # çok # kiev # Zelenski