Sedat Peker'in yalanlarına Özgür Bursalı'dan yanıt

CİA ve MOSSAD'ın denetiminde konuşan suç örgütü lideri Sedat Peker'in FETÖ'ye zarif selamını Aydınlık Gazetesi manşetine taşıdı. Peker'in o iddialarına bir yanıt da Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan geldi.

Sedat Peker'in yalanlarına Özgür Bursalı'dan yanıt

CİA ve MOSSAD'ın denetiminde konuşan suç örgütü lideri Sedat Peker'in FETÖ'ye zarif selamını Aydınlık Gazetesi manşetine taşıdı. Peker'in o iddialarına bir yanıt da Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan geldi. Bursalı sosyal medya hesabından şunları ifade etti.

- Sedat Peker’in FETÖ’ye biatını Aydınlık belgeleriyle, satır satır yayınladı. Gerçeği alt edemeyeceği için tek bir yanıt veremiyor, bolca laf salatası yapıyor. Söylemiştik, hakikatlerle ve Aydınlıkçılarla başa çıkamazsınız. FETÖ'ye "zarif selamlarını" yeniden hatırlatalım.
- Peker'in ağzından, kendi ifadelerini yayınlıyoruz. “Hizmeti” övüyor, yemin billah ediyor, vallahi cemaat hizmetleriyle ilgili olumsuz bir düşüncem yok!” diyor.
- Bakmayın kendisinin ve taraftarlarının buralarda asıp kestiğine, FETÖ hakimlerine ve savcılarının karşısında süt dökmüş kedi gibi...
- CIA ve MOSSAD'ın eline verdiği kağıtlarla konuşan Peker'in FETÖ’ye biatı çok eskiye gidiyor. Zaman Gazetesi’ni bel hizasının altına indirmez, rahat tebliğ yapabilsinler diye koruma bile sağlar…
-  Çocuklarını hizmet evinde yetiştiriyor. 1992 yılından beri düzenli olarak FETÖ’ye astronomik bağışlar yaptığını itiraf ediyor.
-  Sedat Peker’e ve tivitırdaki cikciklerine sesleniyoruz; Amerikanız, Gladyo şefleriniz, NATO generalleriniz bizim yattığımız hapislere tıkıldı, bir kısmı 15 Temmuz'da öldürüldü! Sizin tehditleriniz bize sökmez. Biz Ergenekon Mahkemelerini ABD-FETÖ’nün başına yıktık.

# abd # cia # fetö # vatan partisi # ergenekon # mossad # aydınlık gazetesi # aydınlık # Özgür Bursalı # çok # sedat peker