Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nı sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli, "Bir masa etrafında toplanıp PKK ve FETÖ'nün senaryolarına gönüllüce boyun eğen altı partinin Türkiye karşıtlığı, milli değerlerimizle kutuplaşması, izahı ve ifadesi olmayan bir çarpıklık noktasına ulaşmıştır." dedi.

Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nı sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli, " Türk siyaset hayatı, ruhunu ve gururunu emperyalizme satan, kullanım ömrünü zalimlerin insafına bırakan malum ve mahut partiler eliyle karalanmış, sistematik olarak kundaklanmıştır." dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamasının ilgili bölümü şöyle:

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve diğer zillet ortakları, zıvanadan çıkmakla kalmamışlar, artık bayağılıklarını ve bağnazlıklarını her saha ve zeminde deşifre etmişlerdir. Türk siyaset hayatı, ruhunu ve gururunu emperyalizme satan, kullanım ömrünü zalimlerin insafına bırakan malum ve mahut partiler eliyle karalanmış, sistematik olarak kundaklanmıştır. Karşımızdaki mide bulandırıcı tablo ülkemiz aleyhine olduğu kadar demokrasi adına da vahim bir tehdit olarak belirginlik kazanmıştır. Bir masa etrafında toplanıp PKK ve FETÖ'nün senaryolarına gönüllüce boyun eğen altı partinin Türkiye karşıtlığı, milli değerlerimizle kutuplaşması, izahı ve ifadesi olmayan bir çarpıklık noktasına ulaşmıştır. Emperyalizme taşeronluk yapan bu partilerin tezvirat ve tefrikaları da tahammül sınırlarını tehlikeli şekilde aşmıştır. Henüz cumhurbaşkanı adayını dahi belirlemekten aciz bir siyasi güruhun hiç kuşkusuz aziz milletimize ve ülkemize sağlayacağı bir şey olmadığı gibi, bu kapsamda ümitvar olması dahi boş bir hayal, boşuna bir beklentidir.
# türkiye # fetö # pkk # mhp # devlet bahçeli # cumhurbaşkanı # türk # millet ittifakı # milliyetçi hareket partisi # cumhur ittifakı