Çukur yeniden mi başlayacak? Çukur hangi kanalda yayınlanacak?

Türk televizyon tarihinin en başarılı dizilerinden olan Çukur'un yeniden başlayacağı iddia edildi. Peki ekranlarda büyük bir hayran kitlesi oluşturan Çukur ne zaman başlayacak? Çukur'un yeni sezon bölümleri hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde....

Çukur yeniden mi başlayacak? Çukur hangi kanalda yayınlanacak?

23 Ekim 2017 tarihinde Show TV'de ilk bölümüyle ekranlara gelen Çukur dizisi büyük bir hayran kitlesi edinmiş ve Türkiye'nin en başarılı dizilerinden biri olarak gösterilmişti.

Ay Yapım imzası taşıyan dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler gibi isimler yer almıştı. 2021’de 131. bölümü ile final yapan dizi sevenlerini üzmüştü.

ÇUKUR HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Reytinglerde üst sıralardaki yerini hiçbir zaman kaybetmeyen dizinin tekrardan ekranlara dönebileceği iddia edildi.

Dizinin orijinal kadrosu ile ekranlara geri dönüp dönemeyeceği de tartışılırken yapımcı ekibin eski kadrodaki pek çok isimle anlaşmış olduğu da söylentiler arasında. Diziye ayrıca yeni pek çok yıldız ismin de eklenebileceği konuşuluyor.

Peki Çukur’un yeni sezon bölümleri hangi kanalda yayınlanacak? İddialara göre Çukur’un yeni sezonu televizyonda değil dijital medyada yayınlanacak.

Türkiye’de bomba gibi bir girişe imza atan Disney+’ın Çukur’un yeni bölümlerini yayınlayacağı iddia edildi. Disney+'dan konuyla ilgili resmi bir açıklama ise henüz gelmedi.

# türkiye # ilk # çukur # çok # show tv # aras bulut iynemli # çukur ne zaman başlayacak # çukur dizisi # Dilan Çiçek Deniz # çukur izle # Çukur Show TV