MasterChef Fatma Nur kimdir? Fatma Nur neden bayıldı? Hastalığı ne?

MasterChef'in 44. bölüm fragmanı yayınlandı. MasterChef'te bu sezonun en dikkat çeken yarışmacılarından olan Fatma Nur'un fragmanda görünen bayılma görüntüleri izleyenlerin yüreklerini ağza getirdi. Sosyal medyada Fatma Nur'un neden bayıldığına dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki MasterChef Fatma Nur kimdir? MasterChef Fatma Nur neden bayıldı? Fatma Nur'un hastalığı ne? Detaylar haberimizde...

MasterChef Fatma Nur kimdir? Fatma Nur neden bayıldı? Hastalığı ne?

TV8'de yayınlanan ve reytinglerin üst sıralarında yer alan MasterChef yarışması yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bütün bölümleri büyük bir ilgiyle takip edilen programda yarışmacılar 18 kişilik ana kadroya girebilmek için yoğun bir mücadele veriyor.

Yeni bölümün ardından yayınlanan fragman ise izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi. Yarışmanın iddialı ve çok konuşulan isimlerinden olan Fatma Nur'un fragmanda bayıldığı görüldü.

FATMA NUR NEDEN BAYILDI? MASTERCHEF FATMA NUR'UN HASTALIĞI NE?

MasterChef'te bu sezon 8. yarışmacı olarak kadroya giren Fatma Nur dikkatleri üzerine çeken yarışmacıların başında geliyor. Şimdiden hayran kitlesi edinen Fatma Nur'u eleştirenler de oldukça fazla.

Yeni bölümün ardından yayınlanan 44. bölüm fragmanı ise izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Fatma Nur'un fragmanda bayıldığı ve şeflerden Danilo Zanna'nın koşarak Fatma Nur'un yanına gittiği görüldü.

Dilan ile girdiği tartışmadan sonra fenalık geçiren Fatma Nur'un bayıldığı ve yerden kalkamadığı görüldü. İddialara göre ise panik atak hastalığı olan Fatma Nur'un bu sebepten dolayı baygınlık geçirdiği öne sürülüyor. Herkesi endişelendiren Fatma Nur'un hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun şu an iyi olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF'İN 44. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR KİMDİR?

1999 yılında dünyaya gelen Fatma Nur Uçar 23 yaşındadır.

10 yaşından beri bu mesleğin içerisinde olduğunu söyleyen Yozgatlı Fatma Nur Uçar, Fethiye’de sushi şefi olarak çalışıyor.

Fatma Nur Uçar ilk turda yaptığı Sushi ile şeflerden üç evet almayı başarmıştı. Bir sonraki turda ise balık çorbası yazarak üst tura geçmişti. Ana kadroya 8. sırada dahil oldu.

# sağlık # ilk # Yozgat # TV8 # çok # Danilo Zanna # Fatma Nur Uçar # Fatma Nur Uçar kimdir # masterchef fragman # masterchef yeni bölüm fragmanı