Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'ya vardı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, günü birlik çalışma ziyareti kapsamında Ukrayna’ya gitti. Erdoğan, Lviv’de, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile 3’lü görüşmeye katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'ya vardı

Ukrayna ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kalabalık bir heyet eşlik ediyor.


Heyette, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile bazı bakan ve AK Partili yöneticiler yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Lviv'de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir araya gelecek. Ardından Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres'in de katılımıyla 3'lü görüşme yapılacak.

Görüşmede, tahıl koridoru faaliyetlerinin arttırılması ile Rusya - Ukrayna sorunun diplomatik çözümüne yönelik adımlar masaya yatırılacak.

# hakan fidan # rusya # Ukrayna # hulusi akar # erdoğan # cumhurbaşkanı # Dışişleri Bakanı # Mevlüt Çavuşoğlu # milli savunma bakanı # Fatih Dönmez # antonio guterres # Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı # Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri # Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir # ukrayna devlet başkanı # mit başkanı # Volodimir Zelenskiy # lviv