Yalçın Karadeniz kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Beşiktaş’ta 17 Eylül’de Divan Başkanlık Seçimi gerçekleştirilecek. Kulübün eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz de başkanlık seçimi için adaylığını açıkladı. Peki Yalçın Karadeniz kimdir? Yalçın Karadeniz kaç yaşında? İşte Yalçın Karadeniz hakkında bilgiler...

Yalçın Karadeniz kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Beşiktaş, 17 Eylül’de gerçekleştirilecek Divan Kurulu Başkanlığına hazırlanıyor. Divan Başkanlık Seçimi’nde eski divan kurulu başkanlarından Yalçın Karadeniz de aday olacağını açıkladı.

Yalçın Karadeniz, InterContinental İstanbul Otel'de düzenlediği basın toplantısında, adaylığını kamuoyuna duyurdu.

YALÇIN KARADENİZ KİMDİR? YALÇIN KARADENİZ KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Yalçın Karadeniz, 1942 yılında doğdu. İlk, orta ve yüksek tahsilini İstanbul'da tamamladı. Gümrük Tekel Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı'nda çeşitli kademelerde görev aldı. Gümrükler Baş Müdürlüğü'nden emekli oldu.

Halen Avukatlık yapmakta olan Karadeniz, Beşiktaş yönetimlerinde 3 dönemde; genel sekreter yardımcılığı, amatör şubeler umumi kaptanlığı ve kulüp basın sözcülüğü görevlerini üstlendi.

Futbol Federasyonu üyeliğinde bulunarak 5 Yıllık Kalkınma Planı Futbol Özel İhtisas Komisyonu Raportörlüğü yaptı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği yanında çeşitli sosyal içerikli kulüp üyeliklerinde de bulundu. Bir dönem Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu üyeliği de yaptı.

Yalçın Karadeniz, 3 Mart 2007'de yapılan BJK Kulübü’nün Divan Başkanlık Kurulu Seçimi'nde BJK Divan Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Ceylan Intercontinental Oteli’nin Dolmabahçe Salonu’nda yapılan seçime Şeref Nasır ve Yalçın Karadeniz aday olarak katıldı. Toplam 261 Divan Kurulu Üyemiz’in oy kullandığı seçimde, Yalçın Karadeniz 153, Şeref Nasır ise 105 oy aldı. 3 oy da geçersiz kabul edildi.

Bu sonuçların ardından Yalçın Karadeniz, BJK Divan Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Karadeniz’in Yönetim Kurulu’nda Mehmet Özdilek, Fahrettin Curoğlu, Mustafa Sedat Piroğlu, Mehmet Vedat Cem, Necdet Erbaydar ve Cemil Cengiz Satar yer aldı.

Ceylan Intercontinental Otel’de 7 Mart 2010 yılında gerçekleştirilen seçimle Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Yalçın Karadeniz ile Divan Başkanlık Kurulu üyeleri Oğuz Anter, M. Vedat Cem, M. Sedat Piroğlu, Osman Akalın, Serdar Keskin ve Cemil Cengiz Satar, 16 Mart 2010 Salı günü mazbatalarını aldılar.

Beşiktaş divan başkanlık seçimi yapılırken, mevcut başkan Yalçın Karadeniz, 250 oyla tekrar koltuğa oturdu. Toplantıya, divan kurulu üyelerinin 300’ü katılırken, 268 oy kullanıldı. Seçime tek aday olarak giren Karadeniz, kullanılan oyların 250’sini alırken, 18 oy geçersiz sayıldı.

2010-2013 dönemi için seçilen Divan Başkanlık Kurulu’nun mazbata töreni Akaretler’deki kulüp binasında bulunan Divan Kurulu Lokali’nde, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yalçın Karadeniz, 2013-2016 dönemi için yapılan Divan Başkanlık Kurulu seçiminde toplam 6 sandıkta yapılan oylama sonucunda 408 oy alarak üst üste üçüncü kez Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı oldu. Toplam 650 oy kullanılırken, diğer aday Affan Keçeci ise 236 oyda kaldı, 6 oy geçersiz sayıldı.

Yalçın Karadeniz’in listesinde M.Serdar Piroğlu, Osman Akalın, Rasim Kara, Serdar Keskin, C. Cengiz Satar ve Ersan Aksoylu yer aldı.

Yalçın Karadeniz, 1974 yılında Beşiktaş Kongre Üyesi olmuş, Süleyman Seba dönemi öncesinde Mehmet Üstünkaya yönetiminde yer almıştır.

# istanbul # türkiye # beşiktaş # futbol # ilk # eylül # beşiktaş haberleri # divan kurulu # yalçın karadeniz