Pınar Erbaş kimdir? Kaç yaşında? Pınar Erbaş kiminle evlendi?

Ünlü haber sunucusu Pınar Erbaş, yaptığı evlilikle bir kez daha gündeme geldi. Başarılı haber sunucusu Pınar Erbaş'ın hayatı merak konusu olmuş durumda. Peki Pınar Erbaş kimdir? Pınar Erbaş kaç yaşında ve nereli? Pınar Erbaş kiminle evlendi? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Pınar Erbaş kimdir? Kaç yaşında? Pınar Erbaş kiminle evlendi?

Show TV Ana haber spikeri Pınar Erbaş son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri.

Meslektaşıyla yaptığı evlilik sonrası bir kez daha gündeme gelen Pınar Erbaş'ın kim olduğu internette araştırılmakta. Peki Pınar Erbaş kimdir? Pınar Erbaş kaç yaşında ve aslen nereli? Pınar Erbaş kiminle evlendi? İşte tüm bu soruların cevabı...

PINAR ERBAŞ KİMDİR?

Pınar Erbaş, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1.70 boyundaki sunucu ikizler burcudur.

Pınar Erbaş, lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamlamış, ardından Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Diksiyon eğitimi alan Pınar Erbaş ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. Galatasaray Lisesi çıkışlı olması sebebiyle Pınar Erbaş ileri düzeyde Fransızca da bilmektedir.

Üniversite yıllarındayken Habertürk'te stajyer olarak çalışmaya başlayan Erbaş, okulu bittikten sonra muhabirlik hayatına Habertürk gazetesinde başlamıştır. Bu dönemde aynı zamanda yaşam, kültür ve sanat konularında da röportajlar yapan Erbaş, 5 yıl boyunca Habertürk'te çalışmıştır.

Habertürk'teki kariyerini noktalayan Erbaş, daha sonra 2013 yılında aynı grubun bünyesinde yer alan Show TV'de çalışmaya başlamış burada öncelikle sabah haberlerini sunmuştur. Bir süre sabah haberlerini sunduktan sonra hafta sonu bülteninde sunuculuk yapmaya başlayan Erbaş, uzun bir süre de hafta sonu haber bülteninde sunuculuk yapmıştır.

Pınar Erbaş, hafta sonu haber bültenini sunmakla beraber yaz döneminde ise hafta içi ana haber bültenlerinin sunuculuğunu üstlenmektedir. Oldukça başarılı ve dikkat çekici sunuculuğu ile birçok ödülün de sahibi olmuştur.

Sunuculuk kariyerinin yanında, 2019 yılında iki tane masal kitabı yazmıştır. "İnek Möli Asla Unutmaz" ve "Tavuk Rola Şarkı Söylemek İstiyor" isimli iki adet kitap yazan Erbaş, masal kitabı yazma sebebini ise şu şekilde açıklamıştır;

Öznesi çocuk olan haberlerin hiç birine kayıtsız kalamıyorum. Mevzu bahis çocuk olduğunda tahammül sınırım ve dayanma eşiğim çok düşük. Elimden geleni yapmak istedim, zor coğrafyaların çocuklarıyız zor günlerimiz oluyor. Belki hepimiz aynı şansla doğmuyoruz ama hayatta belli başlı öğretiler bize kolaylık sağlıyor. İşte benim hayalim de miniklere yol gösterecek, akıllarının bir köşelerine tutarlarsa işlerine yarayabilecek konular üzerine ablaları olarak tecrübelerimi aktarmaktı.

PINAR ERBAŞ KİMİNLE EVLİ?

Show Tv'de Ana Haber spikerliği yapan Pınar Erbaş Habertürk moderatörü Mehmet Akif Ersoy ile dünya evine girdi.

Pınar Erbaş kimdir? Kaç yaşında? Pınar Erbaş kiminle evlendi? - Resim : 1

İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen törene AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı.

# istanbul # Galatasaray # dünya # son # çok # Galatasaray Üniversitesi # galatasaray lisesi # pınar erbaş # pınar erbaş kimdir # pınar erbaş show tv