EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum nedir?

Emeklilikte yaşa takılanların merakla beklediği düzenlemeyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Öte yandan çalışmanın detayları da kamuoyuna yansımaya başladı.

EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum nedir?

Hükümetin, yüz binlerce kişiyi ilgilendiren EYT sorununda çözüm umudunu artıran açıklamalarının ardından, EYT platformu da düzenlemenin bir an önce yasalaşması için temaslarını sıklaştırdı.

EYT platformu, AK Parti ve MHP Meclis gruplarından sonra önceki gün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya geldi.

Bilgin’in ise toplam 3 milyon kişiyle ilgili çözüm arayışında olduklarını ancak henüz konuyla ilgili çalışmanın son halini almadığını söylediği belirtildi. 

EYT NE ZAMAN ÇIKACAK? 


Görüşmede, sorunun çözümü için yıl sonunu işaret edilirken, 2023 bütçesine EYT ile ilgili düzenlemenin konulmasının hedeflendiği ifade edildi.

# son # eyt son dakika # eyt nedir # eyt haberleri # eyt hesaplama # eyt şartları # eyt ne zaman çıkacak # EYT ne zaman # eyt hangi yılları kapsıyor # eyt hangi tarihleri kapsıyor # eyt hangi hükümet çıkardı # eyt hangi tarihten itibaren geçerli