Beşiktaş-Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. İki takım için de kritik önem taşıyan mücadele haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Peki Beşiktaş-Karagümrük maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş-Karagümrük maçı hangi gün? Beşiktaş-Karagümrük maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş-Karagümrük maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş-Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta heyecanı bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.

Ligde haftanın keyifli geçmesi muhtemel ve sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından biri iki İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak. Peki Beşiktaş-Karagümrük maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş-Karagümrük maçı hangi gün? Beşiktaş-Karagümrük maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş-Karagümrük maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşma öncesi son detaylar...

BEŞİKTAŞ-KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i 15 galibiyet, 14 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 59 puanla 6. sırada tamamlayan Beşiktaş, 2021'de gelen şampiyonluktan sonra taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Geçtiğimiz sezon 31. hafta göreve getirilen Valerien Ismael ile yeni sezona başlayan siyah-beyazlılar, ligin ilk haftasında sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etmiş, ikinci hafta deplasmanda Alanyaspor ile 3-3 berabere kalmıştı.

Geçtiğimiz sezon Volkan Demirel yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de iyi bir görüntü çizen Fatih Karagümrük ise 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 13 mağlubiyetle topladığı 57 puanla sezonu 8. sırada bitirmeyi başarmıştı. Yeni sezon öncesi dünyaca ünlü teknik direktör Andrea Pirlo'yu takımın başına getiren Fatih Karagümrük, ligin ilk haftasında Alanyaspor'a sahasında 4-2 mağlup olmuş, ligin ikinci haftasını ise maç oynamadan bay geçmişti.

4 puanlı Beşiktaş'ın ve henüz puan alamayan Fatih Karagümrük'ün karşı karşıya geleceği mücadele 21 Ağustos Pazar akşamı İstanbul'da Vodafone Park'ta oynanacak.

Hakem Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadele saat 21.45'te başlayacak. Dolu tribünler önünde oynanması beklenen maç beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbul # spor # Ağustos # ilk # son # Andrea Pirlo # valerien ismael