Bakanlar Kurulu Toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu Toplantısı saat kaçta?

Bakanlar Kurulu 21 gün aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Beştepe'de yapılacak toplantıda iç ve dış siyasetin yanı sıra ekonomi gündemine ilişkin konu başlıkları da toplantıda masaya yatırılacak. Peki Bakanlar Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu Toplantısı saat kaçta? İşte bu soruların cevabı...

Bakanlar Kurulu Toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu Toplantısı saat kaçta?

Bakanlar Kurulu, 21 günlük aranın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek. Toplantının öncelikli gündem maddeleri ekonomideki gelişmeler ve enflasyon ile mücadele olacak.

Toplantıda, iç ve dış siyaset de ele alınacak. Suriye ile temaslar ve İsrail ile normalleşme de kritik başlıklar arasında yer alacak.

Peki Bakanlar Kurulu Toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu Toplantısı saat kaçta?

BAKANLAR KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Bakanlar Kurulu Toplantısı, 21 günün ardından 22 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantının öncelikli gündemi ekonomi olacak. Yeni ekonomi modeli, faiz indirimleri, enflasyonla mücadele başlıkları toplantıda ele alınacak.

Beştepe'de yapılacak Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın saatiyle ilgili ise net bir bilgi yok.

# erdoğan # bakanlar kurulu # suriye # israil # ekonomi # son dakika # Ağustos # enflasyon # beştepe # bakanlar kurulu toplantısı # Kabine Toplantısı # kabine toplantısı ne zaman # Bakanlar Kurulu toplantısı ne zaman # dış siyaset