Arabasının kapı kolundaki peçete hastanelik etti

Erin Mims isimli şahıs, Teksas'ta restorantta kutlama yaptıktan sonra arabasına giderken aracın kapı kolunda sıkıştırılmış peçete gördü. Peçeteyi attıktan sonra parmakları uyuşmaya başladı. Bir süre sonra nefes alamamaya başlayan Mims, hastanelik oldu.

Arabasının kapı kolundaki peçete hastanelik etti

Teksas'ta yaşayan Erin Mims, Houston'da kocasıyla bir restoranda doğum gününü kutladı. Kutlamanın sonunda arabalarına doğru giden çift arabanın kapı koluna peçetenin sıkıştırıldığını gördü.

"ELLERİM UYUŞMAYA BAŞLADI"


Eşinin "Kapıya peçeteyi sen mi koydun?" diye sorduğunda "Hayır" cevabını alan Mims daha sonra peçeteye dokundu. Bir süre sonra fenalaşmaya başlayan kadın hastaneye kaldırıldı.

Genç kadın burada yaptığı açıklamada "İçeri girdim, ellerimi yıkadım ve belki iki dakika sonra parmak uçlarım karıncalanmaya başladı. Beş dakika sonra tüm kolum karıncalanmaya başladı, sonra uyuşmaya başladı, başım döndü, nefes alamadığımı hissettim. Aynı anda bir sürü belirtiler yaşadığım için paniklemeye başladım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan tedavisinin ardından da açıklamalarda bulunan genç kadın "Doktorlar bilinmeyen bir maddeden akut zehirlenme geçirdiğimi söyledi. Küçük miktar beni mahvetti. Yani bir düşünün, eğer onu bütün elimle sarsaydım muhtemelen ölebilirdim" şeklinde konuştu.

# son dakika # araba # teksas # abd haberleri # dünya haberleri