FETÖ’de taciz ve şantaj skandalları bitmiyor

Fetullahçı Terör Örgütü içindeki rezaletler bitmiyor. Firari örgüt mensuplarının ve Türkiye’deki KHK’lıların bu zamana kadar birçok skandalı ortaya çıkmıştı. Örgüt içinde bu zamana kadar çıkan taciz, tecavüz ve dolandırma skandallarına bir yenisi daha eklendi

FETÖ’de taciz ve şantaj skandalları bitmiyor

Amerika’da yaşayan ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öğrencilerinden Süleyman Sargın’ın yaşadığı evlilik dışı ilişki ortaya çıktı. Örgütün kapatılan yayın organı Zaman gazetesinde de yazarlık yapan Sargın, FETÖ içinde EGM imamı olarak faaliyet yürütmüştü. Sargın’ın, ilişki kurduğu örgüt üyesi kadını tehdit ettiği ve şantaj yaptığı belirtildi. Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener’in yazısında yer verdiği olay, FETÖ’de taciz vakalarının arttığını ve örgüt içindeki çürümenin geldiği noktayı gösteriyor.

FETÖ'DE TACİZ OLAYININ ÜSTÜ KAPATILDI

Süleyman Sargın, 2018 yılında yeğeninin bir arkadaşı olan ve kendisinden 23 yaş küçük N.K. ile sosyal medya aracılığıyla tanıştı. Örgüt üyesi N.K.’nın babası dahil olmak üzere ailesinde FETÖ mensupları bulunmakta. N.K., ilk aşamada Sargın’ın ısrarlı arkadaşlık tekliflerine olumsuz cevap verdi. Ancak Sargın’ın ısrarları devam etti. FETÖ elebaşına çok yakın olduğunu, örgüt içinde geleceğinin çok parlak olduğunu söyleyen Sargın, ciddi bir ilişki düşündüğünü belirterek N.K.’yı ikna etti. Sosyal medya aracılığıyla ilişkileri devam ederken, Sargın N.K.’yı sürekli olarak yurt dışına davet etti. Ancak N.K., Sargın’ın evli ve çocuklu olmasını gerekçe göstererek ilişkiyi bitirdi. Sargın, bunun üzerine N.K.’yı “tüm tanıdıklarına düşük ahlaklı bir kadın olduğunu anlatmakla” tehdit etti.

# amerika # fetö # pyd # tehdit # Fetullah Gülen # ilk # şantaj # çok