Gülşen gözaltına alındı

Sanatçı Gülşen, gerçekleştirdiği İstanbul konserinde ''İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor'' demişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gülşen'in bu açıklamasının ardından, ünlü şarkıcı hakkında soruşturma başlatmıştı. Gülşen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Gülşen gözaltına alındı

Türk pop müziğinin ünlü sanatçılarından Gülşen, İstanbul'da verdiği bir konserde seyirciyle kurduğu bir diyalogta, '''İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor'' demişti.

Gülşen'in bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olurken, birçok kişi Gülşen'e tepki göstermişti.

Konuyla ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçmiş ve şarkıcı Gülşen'e  imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği bu sözlerden dolayı TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmasına karar vermişti.

Hakkında soruşturma başlatılan Gülşen polis ekipleri tarafından Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı. Gülşen, ifadesi alınmak üzere adliyeye götürüldü.

# istanbul # beşiktaş # soruşturma # türk # gözaltı # son dakika # son dakika haberleri # gündem # magazin # magazin haberleri # imam hatip # gülşen # gülşen ne dedi # Gülşen ne yaptı # Gülşen açıklaması # Gülşen haberleri # son dakika gülşen # gülşen gözaltı # şarkıcı gülşen