Aşk-ı Memnu finali ne zaman? Aşk-ı Memnu finali saat kaçta?

Kanal D’nin yayınlandığı döneme damga vuran ve 12 yıl önce final yapan Aşk-ı Memnu, bir süredir ekranlarda tekrar yayınlanmaya başladı. Dizinin finali bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Peki, Aşk-ı Memnu finali ne zaman? Saat kaçta?

Aşk-ı Memnu finali ne zaman? Aşk-ı Memnu finali saat kaçta?

Kanal D’nin dizisi Aşk-ı Memnu yaz aylarında hafta içi her gün aynı heyecanla izleyiciyle buluştu. Yaz boyunca izlenen serüvenin final bölümü geldi. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’nın rol aldığı ve Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği efsane dizinin final bölümü yayın saati araştırma konusu oldu.

AŞK-I MEMNU FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen tekrar bölümlerin yanı sıra Aşk-ı Memnu final bölümü için bir istisna yapıldı. Yayınlandığı dönem Perşembe günleri saat 20.00'de ekranlara gelen dizinin finali için yeniden aynı gün ve saat seçildi. Kanal D dizisi 'Aşk-ı Memnu' 25 Ağustos Perşembe akşamı 79. final bölümüyle bu yıl son kez ekranlara gelecek.

Halid Ziya Uşaklıgil'in eseri olan 'Aşk-ı Memnu', ilk olarak 1899-1900 yıllarında Servet-i Fünûn dergisinde seri olarak yayınlandıktan sonra, 1900'de kitap olarak yayımlandı. Kitaptan uyarlanan dizi, 2008 yılında ilk bölümüyle yayın hayatına başladı ve 2010 yılında final yaptı. Özellikle Bihter’in unutulmaz ölüm sahnesi hiç unutulmadı.

# Ağustos # ilk # son # Beren Saat # aşkı memnu izle # aşkı memnu oyuncuları