CANLI MAÇ İZLE | Chelsea - Leicester City canlı izle

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Chelsea ile Leicester City, Stamford Bridge'de karşı karşıya geliyor. Chelsea-Leicester City maçı nereden izlenir? Chelsea-Leicester City maçı 11'leri neler? Chelsea-Leicester City maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Chelsea - Leicester City canlı izle

İngiltere Premier Lig'de 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Chelsea ile Leicester City arasında oynanacak.

Chelsea yeni sezona Everton deplasmanındaki 1-0'lık galibiyetle başlamıştı. Maviler 2. hafta maçında sahasında Tottenham ile 2-2 berabere kalmış, geçtiğimiz hafta ise Leeds United'a 3-0 mağlup olmuştu. Geride kalan üç haftada 4 puan toplayabilen Chelsea ligde 12. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Leicester City ise sezona Brentford ile sahasında 2-2 berabere kalarak başladı. Çağlar Söyüncü'nün de forma giydiği Leicester City daha sonra sırasıyla Arsenal'a deplasmanda 4-2, Southampton'a ise sahasında 2-1 mağlup oldu. Ligde 1 puana sahip Leicester City puan tablosunda 19. sırada bulunuyor.

CHELSEA - LEİCESTER CİTY 11'LER

Chelsea: Mendy, James, Thiago Silva, Chalobah, Loftus-Cheek, Mount, Jorginho, Callagher, Cucurella, Havertz, Sterling

Leicester City: Ward, Castagne, Evans, Amartey, Justin, Dewsbury-Hall, Soumare, Praet, Tielemans, Barnes, Vardy

CHELSEA - LEİCESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 17.00'de başlayacak Chelsea-Leicester City maçı beIN Sport MAX 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

CHELSEA - LEİCESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# maç izle # canlı maç izle # canlı maç # premier lig izle # canlı maç izle premier lig