CANLI MAÇ İZLE | Konyaspor-Fenerbahçe canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında heyecan devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Konyaspor ile Fenerbahçe, Yeni Eskişehir Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Konyaspor-Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Konyaspor-Fenerbahçe maçı 11'leri neler? Konyaspor-Fenerbahçe maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Konyaspor-Fenerbahçe canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak.

Ev sahibi arabam.com Konyaspor, yeni sezonun ilk iki haftasında sırasıyla deplasmanda MKE Ankaragücü ile sahasında da Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalmıştı. İlk iki hafta golsüz beraberliklerle sahadan ayrılan Konyaspor 3. hafta maçında İstanbulspor'u deplasmanda 4-0 ile mağlup edip sezonun ilk 3 puanına ulaşmıştı. Konyaspor, Fenerbahçe maçı öncesi ligde 11. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Fenerbahçe ise Jorge Jesus yönetiminde sezona kendi sahasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalarak başladı. Ardından deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran sarı-lacivertliler, ligin 3. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 4-2 yenmeyi başararak puanını 7'ye yükseltti. Fenerbahçe, Konyaspor maçı öncesi 3. sırada yer alıyor.

KONYASPOR-FENERBAHÇE 11'LER

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Muric, Soner, Hadziahmetovic, Bytyqi, Rahmanovic, Muhammet

Fenerbahçe: Ferdi, Lemos, Szalai, Luan Peres, Arao, Emre, Zajc, Lincoln, Valencia, Rossi

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 19.15'te başlayacak Konyaspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# spor # fenerbahçe # futbol # son dakika # ilk # konyaspor # BeIN Sports # konyaspor fenerbahçe # canlı maç izle # konyaspor fenerbahçe hangi kanalda # konyaspor fenerbahçe canlı izle # canlı maç # canlı beinsports izle # konyaspor maçı izle # konyaspor canlı maç izle # konyaspor maçı canlı izle # konyaspor canlı izle # fenerbahçe canlı izle # fenerbahçe canlı maç izle # beinsports izle # süper lig izle # canlı maç son dakika