Beşiktaş 3-1 Sivasspor | Beşiktaş-Sivasspor maç özeti izle | Beşiktaş-Sivasspor golleri

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftası İstanbul'da keyifli bir mücadeleye sahne oldu. Sivasspor'u Vodafone Park'ta ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmayı 3-1'lik skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu. İşte Beşiktaş-Sivasspor maçına ait detaylar, maçın özeti ve goller...

Beşiktaş 3-1 Sivasspor | Beşiktaş-Sivasspor maç özeti izle | Beşiktaş-Sivasspor golleri

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile Sivasspor, İstanbul'da Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Beşiktaş sahaya; Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Saiss, Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Muleka , Dele Alli, N'Koudou, Weghorst 11'iyle çıktı.

Demir Grup Sivasspor ise mücadeleye; Ali Şaşal Vural, Ulvestad, Caner Osmanpaşa, Goutas, Uğur Çiftçi, Charisis, Keita, Erdoğan Yeşilyurt, Leke James, Gradel, Yatabare 11'iyle başladı.

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇ ÖZETİ! BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇI GOLLERİ

Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasının ilk yarısı ev sahibi Beşiktaş'ın 3-0'lık üstüğüyle geçildi. Siyah-beyazlıların golleri 12. ve 41. dakikada Muleka ile 29. dakikada Weghorst'tan geldi. Sivasspor'un tek golünü ise 86. dakikada Seba kaydetti.

Goller: Dk. 12 ve 42 Muleka, Dk. 29 Weghorst (Beşiktaş), Dk. 86 Sabi'a (Demir Grup Sivasspor)

Bu sonuçla ligdeki 3. galibiyetini alan Beşiktaş puanını 10'a çıkardı. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Sivasspor ise 4 maç sonunda 2 puanda kaldı. Beşiktaş ligde 1. sırada, Sivasspor ise 16. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

# istanbul # spor # erdoğan # beşiktaş # sivasspor # ilk # BeinSports # maç izle # özet izle # weghorst # beşiktaş sivasspor