Destan bitecek mi? Destan dizisi final mi yapacak? Destan final tarihi ne zaman?

ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Destan, 14 Haziran tarihinde sezon finali yapmıştı. Dizinin hayranları yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ederken şok eden bir haber geldi. Peki Destan bitecek mi? Destan dizisi final mi yapacak? Destan dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Destan final tarihi ne zaman? İşte haberin detayları...

Destan bitecek mi? Destan dizisi final mi yapacak? Destan final tarihi ne zaman?

Destan dizisi ATV ekranlarında yayın hayatına başlamış ve belli bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

ATV'nin sevilen dizilerinden olmayı başaran Destan, 14 Haziran tarihinde sezon finali yapmıştı.

Dizinin sezon finali yapmasının ardından yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı araştırılırken dizi ile ilgili şok eden bir haber geldi.

Peki Destan bitecek mi? Destan dizisi final mi yapacak? Destan dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Destan final tarihi ne zaman? İşte gelişmeler...

DESTAN BİTECEK Mİ? DESTAN DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK? DESTAN DİZİSİ FİNAL TARİHİ!

Ebru Destan, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi başarılı oyuncuları başrolleri paylaştığı ve ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi.

Destan dizisinin hazırlanan 2. sezon senaryosu ATV yönetiminin onayından geçmedi. Böylece Destan dizisi 2022-2023 yeni sezonu başında final yaparak ekranlara veda edecek.

Dizinin yapımcısı Bozdağ Film'den de konuyla ilgili açıklama geldi. Bozdağ Film, Destan dizisinin sadece final bölümünün çekileceğini belirtti.

Final bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair ise net bir tarih bilgisi paylaşılmadı ancak dizinin son bölümünün eylül ayının ortalarında ATV ekranlarında olması bekleniyor.

# bayraktar # tarih # yeni sezon # son # eylül # 2022 # destan # selim bayraktar # destan atv