Aston Villa - Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere'de Premier Lig'in 6. haftasında Aston Villa ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Aston Villa - Manchester City maçı ne zaman? Aston Villa - Manchester City maçı saat kaçta? Aston Villa - Manchester City maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Aston Villa - Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Aston Villa ile Manchester City karşı karşıya gelecek.

Aston Villa lige Bournemouth deplasmanındaki 2-0'lık mağlubiyetle başladı. Daha sonra sahasında Everton'ı 2-1 yenerek nefes alan Aston Villa, sonraki karşılaşmalarda sırasıyla deplasmanada Cyrstal Palace'a 3-1 ve evinde West Ham'a 1-0 kaybetti. Aston Villa ligdeki son maçında ise deplasmanda Arsenal'e 2-1 mağlup oldu. Aston Villa, Premier Lig'de 3 puanla 19. sırada yer alıyor.

Manchester City, ligdeki ilk iki maçında sırasıyla West Ham'ı deplasmanda 3-0, Bournemouth'u ise sahasında 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Pep Guardiola'nın öğrencileri geçtiğimiz hafta ise Newcastle United ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Manchester City geçtiğimiz hafta sonu sahasında Crystal Palace'ı 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup etmişti. Manchester'ın mavi temsilcisi ligdeki hafta içi oynanan 5. hafta maçında ise Nottingham Forest'ı 6-0 yendi. Manchester City, Premier Lig'de 13 puanla 2. sırada yer alıyor.

ASTON VİLLA - MANCHESTER CİTY NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Aston Villa ile Manchester City'nin karşı karşıya geleceği Premier Lig'in 6. haftasındaki bu mücadele 3 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Saat 19.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# ilk # manchester city # Premier Lig # son # eylül # 2022 # aston villa # manchester city maçı ne zaman # manchester city maçı hangi kanalda # premier lig fikstürü # manchester city haberleri # manchester city maçı saat kaçta # aston villa maçı ne zaman # aston villa maçı saat kaçta # aston villa maçı hangi kanalda # aston villa manchester city # aston villa manchester city haberleri # premier lig maçları ne zaman