Antalyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Antalyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? Antalyaspor - Kasımpaşa maçı saat kaçta? Antalyaspor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Antalyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 5. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Antalyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek.

Antalyaspor, Süper Lig'e kendi sahasındaki 1-0'lık Galatasaray yenilgisiyle başlamıştı. Akdeniz temsilcisi daha sonra oynadığı iki maçta sırasıyla Ümraniyespor'u deplasmanda 1-0 ve Trabzonspor'u kendi evinde 5-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Antalyaspor ligde oynadığı son maçta ise Gaziantep FK'ye deplasmanda 5-2 mağlup oldu. 6 puanı bulunan Antalyaspor ligde 10. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa ise yeni sezona Başakşehir karsısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetle başladı. İstanbul ekibi sonraki maçlarında da sırasıyla evinde Fenerbahçe'ye 6-0 ve deplasmanda Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Kasımpaşa ligde oynadığı son maçta sahasında Hatayspor'u 1-0 ile geçerek bu sezonki ilk puanlarını almış oldu. Ligde 3 puanı olan Kasımpaşa, 15. sırada yer alıyor.

ANTALYASPOR - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Antalyaspor ile Kasımpaşa'nın karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 5. haftasındaki bu mücadele 4 Eylül Pazar günü oynanacak.

Corendon Airlines Park'daki maçta Kadir Sağlam düdük çalacak.

Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbul # spor # fenerbahçe # futbol # son dakika # süper lig # kasımpaşa # antalyaspor # ilk # son # 2022 # BeinSports # Hatayspor # Kadir Sağlam # antalyaspor kasımpaşa # antalyaspor maçı ne zaman # antalyaspor maçı saat kaçta # antalyaspor maçı hangi kanalda # kasımpaşa maçı ne zaman # kasımpaşa maçı hangi kanalda # kasımpaşa maçı saat kaçta