Masterchef'te kim elendi? 4 Eylül Masterchef'e kim veda etti?

İzleyiciler, Masterchef kim elendi? Masterchef'te kim gitti? sorusuna cevap arıyor. İşte yanıtları...

Masterchef'te kim elendi? 4 Eylül Masterchef'e kim veda etti?

Masterchef Türkiye'nin 4 Eylül 2022 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan son bölümünde mavi ve kırmızı takımlar mücadele etti. 

2022 Masterchef Türkiye'nin 4 Eylül 2022 Pazar günü yayınlanan son bölümünde geçen hafta boyunca oynanan Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin liderliğinde oynanan dokunulmazlık oyunlarında başarısız olarak eleme potasına giren Görkem, Burak, Ayaz, Onur, Metin, Fatma Nur arasından bir kişi yarışmadan elendi.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?


Masterchef Türkiye'nin en son haftasında eleme potasına giren yarışmacılar;

  • Görkem
  • Burak
  • Ayaz
  • Onur
  • Metin
  • Fatma Nur

MASTERCHEF İLK ELEME OYUNUNU KİM KAZANDI?


Masterchef Türkiye'nin Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde yapılan kritik eleme oyunlarının ilk etabında verilen süre sonunda fındık ile hazırlanan ürünler jüri şeflerin tadımına sunuldu ve tek tek tadılarak değerlendirildi.

Kritik eleme gecesinde tadımların ve değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından başarılı olarak ilk etapta eleme potasından kurtulan isimler Görkem, Burak, Fatma Nur oldu ve başarısız olan Metin, Onur, Ayaz, son etap için Mehmet Şef'in imza yemeği olan "Tiryaki"yi en başarılı ve şefin tabağına en yakın şekilde yapabilmek için bir kez daha tezgah başına geçti.

MASTERCHEF 2. ELEME OYUNUNU KİM KAZANDI?


TV8 ekranlarında yayınlanan kritik eleme oyununun 2. etabında Mehmet Şef'in imza tabağına en yakın tabağı çıkaran yarışmacı Metin oldu ve bu hafta elenmekten kurtulan 2. eleme oyununu kazanan yarışmacı oldu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Masterchef son bölümde eleme potasında yer alan Onur ve Ayaz arasından Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından yarışmadan elenen isim Onur oldu ve Masterchef'e veda etti.

# türkiye # Bir # ilk # son # eylül # 2022 # MasterChef # MasterChef kim elendi # masterchefte kim elendi # Masterchef elenen isim # Masterchef elenen kim