Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyonu ücretleri

Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar? Emekli maaşı Ziraat Bankası'na nasıl taşınır? Kaç TL promosyon veriyor? Ziraat Bankası emekli promosyonu ücretleri 2022...

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyonu ücretleri

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar, emekli maaşı Ziraat Bankasına nasıl taşınır sorusuna yanıt aranıyor. Yeni emekli olmuş veya emekli olacak vatandaşlar en yüksek promosyonu veren bankayı ararken bankalar dikkat çeken kampanyalar sunmaya devam ediyor.

ZİRAAT BANKASI


Ziraat Bankası, 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500 TL, 1.500 - 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625 TL, 2.500 TL ve üstünde emekli aylığı alanlara 750 TL tutarında 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıyor. Başvuru şartı olarak SGK, Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur'lu olmak gerekiyor.

KAMPANYA SÜRELERİ DEĞİŞTİ


Banka değiştirmek isteyen emekliler için son başvuru tarihi, 31 Ağustos olarak belirlenmişti. Birçok bankalar, emekli promosyon kampanya sürelerini 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatma kararı aldı.

Daha önce emekli promosyonu almış fakat taahhüt süresini tamamlamamış olanlar da banka değişikliği yaparak yüksek promosyondan yararlanabilir.

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilerin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Ziraat Bankası'ndan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

# son # eylül # 2022 # Ziraat Bankası emekli promosyonu