Sivasspor - Slavia Prag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nin 1. haftasında G Grubu'nda Sivasspor ile Slavia Prag karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Sivasspor - Slavia Prag maçı ne zaman? Sivasspor - Slavia Prag maçı saat kaçta? Sivasspor - Slavia Prag maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Sivasspor - Slavia Prag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 1. hafta mücadeleleriyle başlayacak.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde G Grubu'nda Sivasspor ile Slavia Prag karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Sivasspor, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti ve galibiyetle henüz tanışamadı. Kendi sahasında oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, ligdeki son maçında evinde ağırladığı Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.

Konuk ekip Slavia Prag ise Çek Ligi'nde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Ligde deplasmanda oynadığı 4 maçta ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Slavia Prag ligde oynadığı son mücadelede Slovacko ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

SİVASSPOR - SLAVİA PRAG MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sivasspor ile Slavia Prag'ın karşı karşıya geleceği Konferans Ligi'nin 1. haftasındaki mücadele 8 Eylül Perşembe günü oynanacak.

G Grubu'ndaki karşılaşma, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. KarşılaşmadaHırvatistan'dan hakem Fran Jovic görev alacak.

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# UEFA # süper lig # fatih # sivasspor # son # eylül # görev # 2022 # Sivasspor maçı hangi kanalda # sivasspor maçı ne zaman # sivasspor haberleri # sivasspor maçı saat kaçta # son dakika sivasspor # sivasspor konferans ligi # sivasspor slavia prag # sivasspor slavia prag avrupa maçı # sivasspor exxen # sivasspor avrupa maçı ne zaman