Okan Buruk'tan Icardi ve Kaan Ayhan açıklaması: Müjdeyi verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların Gaziantep FK'yi 2-1 mağlup ettiği maçın ardından basın toplantısında konuştu. Transfere ilişkin açıklamalarda da bulunan Buruk, Icardi ve Kaan Ayhan transferi ile ilgili taraftarlara müjdeyi verdi.

Okan Buruk'tan Icardi ve Kaan Ayhan açıklaması: Müjdeyi verdi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Gaziantep FK'yi 2-1 ile geçmeyi başardı.

Galibiyetin ardından basın toplantısında kameralar karşısına geçen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transferler ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi.

''ICARDI VE KAAN 2-3 GÜNE BİTER DİYE DÜŞÜNÜYORUZ''

Icardi ve Kaan Ayhan transferlerindeki son durumun sorulması üzerine konuşan Okan Buruk, taraftarlara müjdeli haberi verdi.

Icardi ve Kaan Ayhan ile görüşmelerin devam ettiğini ve 2-3 gün içinde biteceğini düşündüklerini ifade eden Okan Buruk açıklamasında şunları söyledi:

2-3 tane daha oyuncuyla da kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Daha çok seçenek ortaya çıkacağını düşünüyorduk ama çıkmıyor. Şanslı olduğum taraf, hem başkanımız hem Erden Bey hem tüm yöneticilerimiz ellerinden geleni yapıyorlar. Bir hoca olarak çok şanslıyım. Biz devamlı maç seyrediyoruz. Kendi işimiz dışında kulüpte sürekli oyuncu seyrediyoruz.
# Galatasaray # süper lig # Bir # son # okan buruk # Kaan Ayhan # Icardi # Icardi galatasaray