CANLI MAÇ İZLE | Barcelona - Viktoria Plzen canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başladı. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Barcelona ile Viktoria Plzen, Spotify Camp Nou'da karşı karşıya geliyor. Barcelona - Viktoria Plzen maçı nereden izlenir? Barcelona - Viktoria Plzen maçı hangi kanalda? Barcelona - Viktoria Plzen maçı 11'leri neler? Barcelona - Viktoria Plzen maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Barcelona - Viktoria Plzen canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Barcelona ile Viktoria Plzen arasında oynanacak.

Ev sahibi Barcelona, La Liga'da oynadığı 4 mücadelede 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Ligde kendi sahasında oynadığı 2 maçta ise Barcelona sahadan 1 beraberlik ve 1 galibiyetle ayrıldı. Barcelona ligdeki son maçında deplasmanda Sevilla'yı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Konuk ekip Viktori Plzen ise Çek Ligi'nde çıktığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Ligde deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet alan Plzen, 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Viktoria Plzen ligdeki son maçında deplasmanda Slovan Liberec'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

BARCELONA - VİKTORİA PLZEN 11'LER

Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto, Kounde, Christensen, Alba, Pedri, Kessie, De Jong, Dembele, Fati, Lewandowski

Viktoria Plzen: Stanek, Havel, Hejda, Pernica, Jemelka, Kalvach, Bucha, Sykora, Vikanova, Mosquera, Chory

BARCELONA - VİKTORİA PLZEN MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Barcelona - Viktoria Plzen maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

BARCELONA - VİKTORİA PLZEN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

# şampiyonlar ligi # son # exxen spor